Japonsko kulinariko sem začel odkrivati leta 2008, pred tem sem nabiral izkušnje v drugi azijski kulinariki vendar je srce ostalo zvesto japonskim tehnikam priprave hrane. Tajska kulinarika je bil moj azijski začetek, nato sem v obdobju šestih let deloval v dveh najboljših japonskih restavracijah pri nas. Znanje in izkušnje sem pridobival s sodelovanjem z japonskimi kuharji, njihovim vodstvom in vztrajnim delom. Zadnje leta sam nadaljujem pot v odkrivanju Japonske kulinarike in kot Japonci radi rečejo

"nikoli ni dovolj dobro, zmeraj je lahko bolje."

 

“Ekipi Nonbiri sem se pridružil leta 2015. Svoje znanje in izkušnje sem izpopolnjeval na tajskem in Vietnamu. Od pričetka svojega dela v Nonbiri kulinariki sem se izpopolnil še v izdelavi Sushija in tako zavzel mesto drugega Sushi mojstra, hkrati pa skrbim za ponudbo ostale azijske hrane.” - Luka Kutin, mojster za tajsko in vietnamsko kulinariko